top of page
  • Forfatterens bildeAne

Gjør du som kvinne dette, samtidig som du klager over menn som gjør det samme når dere dater?

Oppdatert: 25. nov. 2022

Jeg vil ikke snakke om kjønn for jeg tror at alle de tingene single gjør i dag det gjør de uavhengig av kjønn. Du kan slutte å bruke pekefingeren utover og heller la den peke litt innover. Spørre deg selv hva det er du gjør feil og hva det er du kan endre for å få et annet resultat. Men jeg skjønner det, det er lettere å finne feil hos andre enn seg selv. Det er også lettere å sette grenser ett sted og ikke ett annet. Det er også naturlig å ikke se at man selv gjør noe man irriterer seg over at andre gjør, i en annen setting. Og det er det jeg vil snakke litt om i dag. Og derfor må jeg bruke kjønn. Fordi mine kunder er kvinner. Det er de jeg forholder meg til i hverdagen og det er de som kontakter meg for å ta i bruk en av mine tjenester.

Har du gjort dette mot meg? Er du en av disse potensielle kundene? En tydelig beskjed til deg nederst i artikkelen.


Du får tilgang til å lese denne artikkelen ved å være INTERESSE MEDLEM. Logg deg inn eller registrer deg, og så bestiller du INTERESSE medlemskap hvis du ikke allerede har det. Det er gratis og helt uten forplikelser.


Gjennom årene som har gått, har jeg opp til flere ganger opplevd kvinner som oppfører seg mot meg, slik vi hører at menn ofte oppfører seg i en datingsetting. Hot-n cold. Altså de tar kontakt, er supergira, vil ha masse informasjon, er klare for å sette i gang, vi har møte for å ta for oss detaljene, de kan til og med si ja, jeg er med, og så når kontrakten sendes, så skjer det aldri noe.

Vil du lese mer?

Abonner på anehagen.online for å fortsette å lese dette eksklusive innlegget.

105 visninger0 kommentarer

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page